Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (2.67 secunde)
"Comerciantul acceptant are obligatia ca, la momentul prezentarii unui instrument de plata electronica pentru efectuarea unei tranzactii, sa verifice, in conformitate cu prevederile contractului incheiat cu institutia acceptanta, si ale reglementarilor legale, identitatea utilizatorului, prin verificarea actului de identitate, compararea semnaturii de pe chitanta cu cea existenta pe aversul instrumentului, solicitarea introducerii codului PIN)", prevede un proiect de regulament al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) aflat in dezbatere publica si publicat pe site-ul institutiei.
Situatia este cu atat mai grava cu cat acestia se specializeaza pe zi ce trece, iar din randurile lor fac parte hackerii, care nu au cum sa rateze daca isi pun in cap sa-ti afle PIN-ul cartii de credit.
In mod concret, mesajul e-mail a fost transmis ca venind in mod aparent din partea BRD si solicita accesarea unui site cu design identic cu cel al serviciului de internet banking www.brd-net.ro in scopul completarii unor date personale (user si parola, numar card, data expirarii cardului, PIN-ul).
BRD a reamintit clientilor ca nu solicita in nicio situatie informatii confidentiale prin e-mail (user/parola, numar de card, data expirarii acestuia, codul PIN).
Alte banci, printre care Banca Transilvania sau CEC-ul au anuntat ca vor accepta in curand noile carduri cu cip, care sunt mai sigure decat un card clasic si permit utilizatorilor sa beneficieze de mai multe servicii bancare, printre care si noua tehnologie de plati rapide tip contactless, doar cu aratarea cardului, fara semnarea vreunei chitante sau introducerea codului PIN.
Utilizatorii de carduri de debit CEC au acces nelimitat, dar comisionat, la orice alte retele de eliberare numerar ale bancilor din tara sau strainatate care afiseaza sigla VISA Electron, posibilitatea schimbarii codului PIN la toate bancomatele CEC, obtinerea de minirapoarte pentru ultimele sapte tranzactii efectuate cu cardul, dar si posibilitatea de a vedea soldul contului de card la bancomatele proprii, precum si la ATM-urile altor banci, din tara si din strainatate, care ofera aceasta optiune, se mai arata in comunicat.
Pentru a continua apasa pe https://www.raiffeisen.ro“.Clientii Bancpost au mai fost supusi, pe 7 februarie, unei tentative de frauda prin intermediul internetului, în urma careia institutia de credit a atras atentia ca nu trimite niciodata e-mail-uri sau mesaje prin care sa solicite informatii confidentiale, precum codul PIN al cardurilor sau conectarea la serviciul Fastbanking.
Prin acea pagina de web clientilor creduli li se solicita codul PIN al cardului de credit si alte date personale.
retragere de numerar, consultarea soldului cardului, plata facturilor pentru 160 de furnizori de utilitati din toata tara, plata ratelor la creditele BCR, transfer intre conturile BCR, incarcarea cartelelor Vodafone, schimbarea PIN-ului pentru cardurile emise de BCR si obtinerea unui extras al operatiunilor facute cu cardul de credit.
Mai mult, Radu Topliceanu director la Raiffeisen Bank afirma ca e indicat ca inainte de a da date personale cum ar fi codul PIN, numarul de card sau parola, clientul sa dea un telefon de verificare sau un mail la banca.
Mircea Geoana si cei 20 de senatori PSD si-au continuat, miercuri, calatoria pin nordul judetului Sibiu. Grupul s-a intregit cu alti 11 senatori, care au sosit, ieri dimineata, la Medias.
A fost deputat, membru in PD si in PSD, liderul PIN. La primul mandat al lui Traian Basescu i-a fost director de campanie.
Gheorghe Novac, seful Directiei Silvice Gorj, padurarii au sarcinam sa stranga flori de soc, podbalul, florile de tei, coada soricelului si mugurii de pin.
Telefonul este mereu in siguranta deoarece este incuiat, iar usa cutiei nu se deschide decat la tastarea codului PIN ales de utilizator.
Un alt sfat este ca, atunci cand tastezi PIN-ul, sa iti acoperi mana, pentru ca o eventual persoana care filmeaza operatiunea sa nu poata ghici ce cod ai introdus.
Acolo se solicita divulgarea de date personale foarte importante, cum sunt numarul cardului, PIN-ul asociat sau banca emitenta. De retinut este faptul ca nici o banca nu va poate solicita, niciodata, date personale prin mesaje e-mail.
De acum, putem sa ne uploadam fotografii facute intr-un anumit loc si ele vor aparea pe Google Earth, reprezentate de un pin pe harta.
Cu ajutorul lor, posesorul cardului isi alege un cod PIN de pana la zece cifre fara de care datele nu pot fi accesate.
A fost scos pe piata softul care sparge PIN-ul oricarui telefon O companie suedeza a creat un soft care poate sparge parola oricarui smartphone in doar cateva minute si copia orice date de pe el, indiferent de sistemul de operare.
Pin aceasta imagine, Google Doodle vrea sa ureze Bon anniversaire to France - La multi ani, Franta!. Pentru francezi, aceasta zi are o dubla insemnatate:
google-analytics.com